top of page
Søk

Spar tid på reiseregningeneReiseregninger er som regel et ork. Ute på reise må man ta vare på hver eneste kvittering til man kommer hjem. Istedenfor å være produktiv må man scanne kvitteringene og deretter skrive reiseregning og liste. Det er en smal sak å innse at denne metoden ikke hører hjemme i 2019.


Heldigvis finnes det andre løsninger der ute. Christian har nemlig hatt et veldig hyggelig møte med daglig leder i Travis som nettopp har lansert en ny app for reise og utlegg.


Hva er Travis?


Med slagordet "du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger" hjelper Travis deg med reiseregningene. Istedenfor å bruke unødvendig tid som nevnt ovenfor, slipper man unna med å kun ta bilde av kvitteringene, blant annet. Travis tolker deretter kvitteringene dine og fyller ut utleggdetaljer. Alt skjer automatisk!


Og når vi først snakker om automatisk. Travis oppretter en ny reiseregning basert på flybilletter, den finner reiseruten, samt tidsrommet for reisen. Nye utlegg blir automatisk lagt til riktig reiseregning. Bilgodtgjørelse er også automatisert med kart og satser.


I praksis betyr dette at reiseregningen er klar til innsending innen du kommer hjem og setter deg i sofaen.


Som nevnt er Travis nettopp lansert og er naturlig nok i startfasen av et langt liv. Foreløpig er det derfor kun Iphone-brukere (iOS) som kan ta i bruk appen, men frykt ikke! Travis er tilgjengelig for Android-brukere allerede i løpet av mars. Så langt er de også kun integrert med Trippletex, mens Visma, Uni Economi og Nettlønn/24SevenOffice står på listen og vil komme etterhvert.


En vinn-vinn situasjon


Å gjøre hverdagen til våre kunder lettere, og samtidig gjøre dere best mulig rustet til framtiden, er noe som opptar oss. Det store og ikke minst viktigste spørsmålet man gjerne sitter med til slutt er hvordan dette påvirker våre kunder.


Travis reise & utlegg er en app vi i JDK Regnskap har stor tro på. Man viser at selskapet henger med i tiden, samt bruker mindre tid på avsporinger som opptar din tid.


Vi oppfordrer alle til å ringe oss hvis du lurer på noe om Travis eller andre spørsmål relatert til din bedrift, vi hjelper dere gjerne!


God helg!

댓글


bottom of page