top of page

Kvalitet på alle plan

- Regnskapsføring slik det skal være: Enkelt!

JDK Regnskap består av 27 høyt kompetente regnskapsførere og rådgivere, med regnskapskontorer i Bergen, Oslo og Porsgrunn.

JDK Regnskap har over 35 års erfaring innen regnskapsbransjen. Denne erfaringen og kompetansen gjør oss til en ideell samarbeidspartner for din bedrift. Gjennom disse årene har våre erfarne regnskapsførere opparbeidet seg lang og bred kompetanse innen alle bransjer, og kan hjelpe deg med det som trengs innen regnskapsføring og økonomi.

I JDK Regnskap liker vi ikke ordet "kunde", vi skal være din samarbeidspartner. Om det gjelder regnskapsføring, økonomi, rådgivning eller spørsmål om hva du skal kjøpe til kona til jul, så hjelper vi deg!

JDK Regnskap – En regnskapsfører som ser nyansene; også mellom linjene.

Regnskapsfører, regnskapsføring, rådgivning, din regnskapfører, totalleverandør regnskapsføring, Regskapsfører bergen oslo porsgrunn
Åpningstider

08:00 - 16:00 mandag til fredag

Telefon

530 11 050

 

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning, og finner de beste løsningene for din bedrift.

Ring oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg!

"Vi gjør visjon til virkelighet"

Våre kjerneverdier
- Regnskapsføring på dine premisser

JDK skal være et av Norges ledende selskaper innen regnskapsføring. Våre regnskapsførere er vår kapital og de sørger for at du som kunde får rett råd til rett tid og til rett pris.

 

 

Vi har regnskapskontorer i Bergen, Oslo og Porsgrunn.

3368242 Woman working on Space Gray MacBook (1).jpg
FOLKELIG

JDK Regnskap er en folkelig bedrift. Det innebærer at vi som regnskapsførere fremstår som lett tilgjengelig, omsorgsfull for alle kunder og alle ansatte.

SERIØS

JDK Regnskap består av ærlige og hardtarbeidende regnskapsførere som til enhver tid leverer sannferdige råd og produkter til alle sine kunder. Vi jobber etter norsk lov og følger norske prinsipper innen regnskapsføring.

KOMPETENT

Vi leverer våre tjenester på en profesjonell måte. Velger du oss som regnskapsfører får du tjenester av de ypperste i markedet og de sikres av regnskapsførere som til enhver tid er oppdatert på det nyeste i regnskapsbransjen. Det samme gjelder våre verktøy: Vi bruker de siste og beste verktøy innen regnskapsføring, og JDK Regnskap følger nøye med på den digitale og teknologiske utviklingen.

Våre kontorer
regnskapsfører i Bergen, Regnskap, Bergen, økonomi, rådgivning i Bergen,
Bergen

Wernersholmvegen 81

Bergen@jdkregnskap.no

Telefon: 924 88 579

regnskap oslo_edited.jpg
Oslo

Karl Johans gate 5

Oslo@jdkregnskap.no

Telefon: 406 04 023

porsgrunn-norway_edited.jpg
Porsgrunn
bottom of page