top of page
Søk

Ny e-guide for de som skal starte opp i serveringsbransjenDet er alltid en fordel med oversikt over regler som skal følges når du skal starte opp i ny bransje. Denne fordelen kan du få nå ved å sjekke ut den nye e-guiden som Altinn publiserte i februar.


Guiden skal ifølge Altinn gi all informasjon du trenger om ulike regelverk for å starte et serveringssted. Du kan også selvfølgelig gå igjennom guiden om du allerede har et serveringssted, men de understrekes at i den er laget i hovedsak for de som skal starte en ny restaurant, pub, catering, kantine etc.


I serveringsbransjen finnes det mange små virksomheter, gjerne med få ansatte og høy turnover, samt at konkurser og eierskifter langt i fra tilhører sjeldenhetene. Serveringsbransjen og myndighetene har derfor sydd sammen en e-guide for å gjøre det enklere for nye virksomheter å starte et serveringssted i Norge.


Grunnen til at vi omtaler dette på bloggen er for å gi innsikt. Selv om guiden er beregnet for ambisiøse nyoppstartede virksomheter, har regnskapsførere godt av å få nyttig påfyll.


Sjekk ut e-guiden her:

https://altinn.no/starte-og-drive/starte/guider


Comments


bottom of page